Deze dag was mooier dan in mijn dromen

terug naar nieuws
Home > Nieuws > Deze dag was mooier dan in mijn dromen
26 Juni 2014

Verderop in de straat stonden een neefje en nichtje van Joëlle die verkleed als Toadette en Toad ook mee gingen. De beschermers van Prinses Peach in het spel. Vervolgens werd koers gezet naar Laag Zuthem, waar alles in gereedheid gebracht was om het Super Mario spel te spelen. Prinses Daisy kwam een perkamentrol overhandigen waarin het spel uitgelegd werd. De lakei van Prinses Peach zat vast aan de overkant van het water en hij moest, voordat het spel begon, worden bevrijd met een bootje. Een speciaal woord van dank betreffende de kleding voor de prinsesjes gaat overigens uit naar Jeslee http://jeslee.com/.

In de prachtige tuin hingen ballonnen met gouden munten erin, ze moesten dertig munten verzamelen en op het eind de schatkist met gouden munten zien te vinden. Nadat de schatkist gevonden was ging het op “vliegend tapijt” terug naar het kasteel waar van de lunch genoten werd. Joëlle ging tijdens de lunch even rusten, ter voorbereiding op een feestelijke middag met cadeau`s, taart, snoep en drinken.

Lakei en entertainer Jerry ging zijn goochelshow doen en maakte van ballonnen de prachtigste dingen. Niet alleen Joëlle, maar ook de ouders genoten van de show. Rond 17 uur werd het tijd om terug naar huis te gaan. Moe en heel tevreden over wat ze deze dag hebben mee gemaakt reden ze terug naar huis. voorzien van nog een heel veel lolly`s en drinken, voor het geval ze trek krijgen op de terugweg. Thuis werd er patat en frikadellen, het lievelingseten van Joëlle, bezorgd voor de familie waar inmiddels ook oma aangeschoven was. Bij het afscheid nemen zei Joëlle: “Deze dag was mooier dan in mijn dromen!”

 

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.