De wens van Brett: Feyenoord!

terug naar nieuws
Home > Nieuws > Brett woont in Hengstdijk, Zeeuws-Vlaanderen. Niet echt naast de deur van Rotterdam, maar dat is toch waar zijn liefste wens in vervulling komt. Brett is namelijk een enorm groot fan van Feyenoord.
08 December 2016

Brett woont in Hengstdijk, Zeeuws-Vlaanderen. Niet echt naast de deur van Rotterdam, maar dat is toch waar zijn liefste wens in vervulling komt. Brett is namelijk een enorm groot fan van Feyenoord.

Het kan dus ook niet anders dan dat Brett ’s ochtends thuis wordt opgehaald in een witte limousine met het Feyenoord logo en zijn naam erop. Wat een mooi begin! En vader dacht nog wel ongezien het dorp te kunnen verlaten.... Dat gaat dus niet lukken. De hele dag krijgt moeder berichtjes van mensen die de limousine gespot hebben.

 

Natuurlijk gaat de reis naar Rotterdam. Het bezoek aan Feyenoord is geen geheim meer voor Brett. Dat is tenslotte zijn grootste wens. Bij Feyenoord worden we ontvangen door Mirelle en nadat we een drankje hebben gedronken in de Brasserie gaan we op weg naar Varkenoord. Het is wel even schrikken als we daar aankomen want er is nog niemand op het veld te zien... Ze trainen toch wel vandaag...? Gelukkig duurt deze onzekerheid maar kort en verschijnen al snel de helden van Brett op het veld.

Het is een besloten training dus Brett en zijn ouders staan als enige langs de lijn om de hardwerkende voetballers te bewonderen. Wat zijn ze dichtbij!

Na afloop van de training komen de spelers een voor een Brett gedag zeggen en een handtekening op zijn Feyenoord bal zetten. Op een gegeven moment is Brett zelfs omringd door zo veel Feyenoord spelers dat we hem niet meer kunnen zien. Als klap op de vuurpijl mag Brett ook nog met de hele selectie op de foto. Wow, wat een bijzondere ochtend.

Voldaan lopen we terug naar de Kuip waar we lekker gaan lunchen. Maar eerst brengen we nog even een bezoekje aan de Fanshop voor een shirt. Dat mag op deze dag natuurlijk niet ontbreken.

Na de lunch volgt nog een rondleiding door het stadion. Hartstikke leuk natuurlijk maar al veel te snel staat de limousine voor het stadion te wachten om verder te gaan. Er staat tenslotte nog meer op de agenda op deze mooie dag. Maar wat?? Brett is zo nieuwsgierig.

Onderweg in de limousine wordt het hem verteld. Hij gaat indoor Skydiven. In een enorme windtunnel wordt het gevoel van een vrije val gesimuleerd. Het lijkt dan alsof je vliegt.

Samen met Papa maakt Brett zich klaar, maar tijdens de instructie lijkt het hem toch allemaal wel erg eng. Gelukkig spreekt hij met de instructrice af wel mee te gaan, en eenmaal bij de windtunnel weet zij Brett zonder tegenstribbelen naar binnen te krijgen. Hij vliegt! Wat een stoere gast! Papa geniet ook met volle teugen van zijn vliegavontuur en met een mooi diploma op zak stappen we weer in de limousine, terug naar het Zeeuwse. Brett wacht nog één laatste verrassing. We sluiten de avond af bij De Lange Muur in Terneuzen; Brett’s favoriete restaurant!

"Wat een top dag!"

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.