De mooiste dag van Noa's leven!

terug naar nieuws
Home > Nieuws > De mooiste dag van Noa's leven!
12 Juli 2017

Noa is een vrolijk en innemend meisje van 3 jaar. In haar jonge leven heeft ze al veel meegemaakt omdat ze te maken kreeg met kanker in een van haar nieren. Dus als iemand het verdient om haar liefste wens in vervulling te zien gaan, dan is het Noa wel. Op zaterdag 24 juni 2017 gaat deze in vervulling: Noa ontmoet Rapunzel en zal oog in oog staan met een echte tijger!

Als Noa wordt opgehaald is het even spannend welke auto zal komen voorrijden. Maar dan komt er een hele mooie grote roze limousine de straat in rijden. Daar wil Noa wel instappen. Maar niet zonder haar vriendinnen, Nienke, Tess en Tara die we thuis gaan ophalen om dit avontuur mee te beleven. Waar zouden ze naartoe gaan…?

 

 

Bij het Muiderslot zijn de meisjes heel enthousiast, wat een mooi groot kasteel. Hier wonen de ridders en heksen concluderen ze. Maar ook de prinsessen! Als Noa naar binnen loopt wordt ze eventjes verlegen, want wie staat daar op haar te wachten? Rapunzel!

Wat is ze mooi met haar lange vlecht en mooie roze jurk! Rapunzel heeft voor Noa ook zo'n mooie jurk en een pruik met een lange vlecht en bloemetjes erin. Natuurlijk is er voor de andere dametjes ook een mooie jurk. Rapunzel maakt de prinsesjes nog mooier door hun nagels te lakken en glitters om hun ogen aan te brengen. Er wordt gedanst en gezongen en Rapunzel laat de prinsessen het kasteel zien. Van al die trappen naar de toren lopen krijgen de prinsessen wel trek, de prinsessen high tea komt dan ook precies op tijd.

Op het kasteel is ook een Valkenier aanwezig met mooie roofvogels en uilen, die wil Noa wel van dichtbij zien. En hoe bijzonder is het als de valkenier ook nog een uiltje heeft. Want Noa heeft een speciale voorkeur voor uilen. Haar eerste knuffeltje was een uiltje en ze heeft er inmiddels nog heel veel bij gekregen dus dat het uiltje op haar hand mocht zitten was wel heel bijzonder.

Op weg naar het tijgerverblijf in Dierenpark Amersfoort ziet Noa allerlei andere dieren. Bij het tijgerverblijf aangekomen wordt het wel een beetje spannend. Noa krijgt eerst uitleg over hoe de tijgers leven en dan gaat ze naar binnen. Oh, het ruikt niet zo heel lekker daarbinnen. Daar staat Ilja, een mannetjestijger. Wat is hij groot! Een beetje onrustig loopt hij heen en neer en kijkt prinses Noa indringend aan. Dit is toch wel heel spannend en Noa wil naar buiten. Maar als de verzorger de tijger begint te voeren kan Noa hem heel goed van dichtbij bekijken. Eigenlijk ziet hij er ook wel heel lief uit. Maar Ilja gromt wel een beetje en zijn tanden zijn toch wel heel erg groot. Een indrukwekkende ervaring die wordt afgesloten met een enorme brul van Ilja waar iedereen zo erg van schrikt dat iedereen maar snel naar buiten gaat. Dit was wel heel erg spannend maar het was precies wat Noa graag wilde zien.

De roze limousine brengt haar naar huis waar het lievelingseten van Noa wordt bezorgd. Pizza! Bij het afscheid zegt Noa; "Bedankt voor de wensdag, dit was de mooiste dag van mijn leven!"

 

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.