De liefste wens van Pauline: zingen met Femke Meines in een echte muziekstudio

terug naar nieuws
Home > Nieuws > De liefste wens van Pauline: zingen met Femke Meines in een échte muziekstudio
06 Februari 2016

Afgelopen december ging de liefste wens van de 10-jarige Pauline in vervulling. Pauline heeft een aandoening aan het zenuwstelsel, maar deze dag stond in teken van haar allerliefste wens. Deze vrolijke meid is dol op muziek en zingen. Make-A-Wish Nederland vervulde haar liefste wens: zingen met Femke Meines in een échte muziekstudio. Pauline neemt samen met Femke haar lievelingslied ‘Geen Zin’ op en speelt in haar eigen videoclip. Gaaf!

 

Om 12 uur ‘s middags werden Pauline, haar ouders en broers opgehaald met een luxe rolstoelbus. Deze was prachtig versierd met paarse glitterballonnen. Pauline en haar moeder werden afgezet bij kap- en schoonheidssalon Moyzo in Nootdorp. De lievelingskleur van Pauline is paars en daarom krijgt ze prachtige paarse hair extensions, nagellak en make-up op. Na een uur voor de spiegel te hebben gezeten ziet ze er oogverblindend uit. 

Vervolgens vertrok de gehele familie naar het centrum van Haarlem, waar ze bij CHCO Chocolade Café een lekkere beker warme chocolademelk hebben besteld. Nadat de bestelling was opgenomen klonk ineens bekende muziek in het café. Het was de muziek van Femke Meines, Pauline’s favoriete zangeres. Als vervolgens Femke Meines zelf ook nog de drankjes komt serveren, is Pauline helemaal overdonderd. Femke Meines verteld Pauline dat ze een verrassing voor haar heeft: ze gaan samen naar een muziekstudio om te zingen en een echte videoclip op te nemen.

In de muziekstudio werden allereerst de foto’s voor de CD hoes geschoten. Ook werden de stemmen opgewarmd. Vervolgens gingen Femke Meines en Pauline haar lievelingslied ‘Geen Zin’ opnieuw inzingen. Het ging hartstikke goed! Na de officiële CD presentatie was het tijd om afscheid te nemen. Intussen had Pauline gezien dat Femke Meines haar nu ook volgde op Instagram.

“Nu zijn we echt vriendinnen!”  

Deze prachtige wensdag is afgesloten met een etentje in het favoriete restaurant van Pauline; restaurant Emmazz. Na 2 jaar zat zij eindelijk weer met het complete gezin aan tafel. Een dag om nooit te vergeten!

De gehele videoclip is terug te zien op; https://youtu.be/6S8TYDxB2EY

Ieder kind heeft een allerliefste wens. Een wens die het verschil maakt. Weer kind kunnen zijn en geen patiënt. Het moment waarop zorgen worden vergeten en geluk en positiviteit voorop staan. De afgelopen jaren heeft Make-A-Wish Nederland al vele duizenden wensen vervuld en de eigen kracht van deze kinderen en jongeren aangewakkerd. Niet de ziekte, maar het kind en/of de jongere zelf staat centraal en dat maakt de wens tot een unieke beleving. 

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.