De liefste wens van Angelique (15)

terug naar nieuws
Home > Nieuws > De liefste wens van Angelique uit Apeldoorn gaat in vervulling
28 December 2016

Op donderdag 15 december is de liefste wens van de Angelique (15) uit Apeldoorn in vervulling gegaan. Ze heeft een pittige tijd achter de rug. Gelukkig is ze nu weer aan het opkrabbelen. Een aantal maanden geleden is ze ‘schoon’ verklaard van het hodgkin-lymfoom, een zeldzame vorm van lymfeklierkanker. Reden voor Make-A-Wish op haar alsnog in het zonnetje te zetten.

 

 

Ontsnappen en paardrijden

De wensvervulling van Angelique begint bij een escaperoom in Apeldoorn. Angelique en haar familie kraken codes, lossen puzzels op en zoeken voorwerpen. Na een uur vallen ze lachend, via een glijbaan, de escaperoom uit. Hun missie om te ontsnappen is geslaagd. De volgende stop is een manage in Noordwijkerhout. Angelique mag op het strand paardrijden. Het is al vier jaar geleden dat ze voor het laatst op een paard zat. Gelukkig went het snel. Angelique geniet! Opgewonden vertelt ze de rest van het gezelschap dat ze een zeehond heeft gezien. Angelique: “Het was zo gaaf. Ik wil zaterdag meteen weer paardrijden!

 

Samen zijn

De vrijwilligers van Make-A-Wish Nederland kwamen er tijdens het zogenaamde ‘wenshaalgesprek’ al snel achter wat de liefste wens van Angelique is. Zij wil vooral fijn samen zijn met haar familie. Nadat de paarden weer warm op stal zijn gezet, vervolgt de familie hun tocht richting een gezellige strandtent. Hier zitten ze voor een knusse openhaard te borrelen. Het was een fijne intieme dag, waarvan iedereen heeft genoten.

 

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.