De impact van een wensvervulling...

terug naar nieuws
Home > Nieuws > De impact van een wensvervulling...
14 Juli 2014
 

Floyd's wens ging 3 jaar geleden in vervulling. De ouders van Floyd hadden niet gedacht dat deze wens zoveel invloed op hen zou hebben. Er komen alleen maar positieve reacties van mensen die de wens in de krant hebben zien staan. Ze vinden het allemaal een geweldig initiatief.

Vanaf de eerste nacht voelde Floyd zich helemaal op zijn plek. Een speciale kamer voor hem alleen, een eigen plek om zich terug te trekken en dan ook nog van 'zijn club'! Zelfs dagen later kwamen er mensen uit de buurt kijken en ze wisten niet wat ze zagen. Zo mooi en zo apart, dit hadden ze nog nooit gezien.

De VIP behandeling die Floyd 's avonds kreeg bij de wedstrijd van RODA JC was ook overweldigend. Hij werd thuis opgehaald met een limousine onder politiebegeleiding. Na de westrijd mocht hij naar alle spelers en kreeg hij van iedereen een handtekening. Hij mocht in de persruimte en er werden veel foto's gemaakt. Het was voor het hele gezin een dag om nooit te vergeten!

De spelers van RODA JC kennen Floyd inmiddels. Het is en blijft Floyd's club, in goede en in slechte tijden. Iedereen is welkom om een kijkje te nemen in Floyd's kamer. En als Floyd uit school komt gaat hij direct naar zijn kamer. Hij rust dan heerlijk uit op bed en kijkt TV of speelt op de XBOX. Tevreden zie je hem genieten en hij zegt nog altijd 'Dit is het beste wat me is overkomen'

Als ouders en zus kunnen we dit alleen maar bevestigen.

Een filmpje van de wens van Floyd

 

 

RODA JC

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.