De 7-jarige Nigel bezoekt de Willy Wonka fabriek!

terug naar nieuws
Home > Nieuws > 7-jarige Nigel bezoekt de Willy Wonka fabriek
15 Oktober 2014

Het zal je maar overkomen. Je vindt de gouden toegangskaart die je toegang geeft tot de Willy Wonka fabriek uit "Sjakie en de Chocoladefabriek", waarna je hier samen met je gezin in een limousine naartoe wordt gebracht! Afgelopen donderdag overkwam dit Nigel, een Brabants kereltje van zeven jaar dat lijdt aan acute lymfatische leukemie.

Net als Sjakie uit "Sjakie en de Chocoladefabriek" is Nigel gek op chocolade en ander snoepgoed. Het liefst eet hij dit de hele dag! Nigel droomt al jaren van een bezoekje aan de fabriek van Willy Wonka. Willy Wonka staat immers bekend als de beste producent van chocolade en snoepgoed ter wereld! Ondanks dat de deuren van deze fabriek gesloten zijn voor mensen die niet in de fabriek werken, zorgde Make-A-Wish Nederland ervoor dat Nigel en zijn familie deze kans wel kregen. De Perfetti van Melle fabriek in Breda werd namelijk in no time omgetoverd tot een heuse Willy Wonka fabriek. De avonturen begonnen meteen toen Nigel bij de fabriek arriveerde...

 

 

Een ontmoeting met Willy Wonka

Hooggeëerd publiek! Willy Wonka, dé directeur van de fabriek, ontving eregast Nigel met niets minder dan... snoep! Een hele tafel vol! Hij mocht alles pakken wat hij pakken kon! Nigel werd echter al snel aan de slag gezet, want wie in de fabriek van Willy Wonka is moet natuurlijk ook zelf snoepjes leren maken. Nigel voegde alle ingrediënten die hij lekker vond samen, waardoor er knalgele, met dummies gevulde fruitella's werden geproduceerd! Die fruitella's á la Nigel waren echt om van te smullen!

 

Rondleiding door de Willy Wonka fabriek

Een bezoek aan de Willy Wonka fabriek is voor Nigel niet compleet zonder een rondleiding door de fabriek. Samen met Willy Wonka zag hij hoe er snoep werd gemaakt door de vele oempa loempa' (oftwel de werknemers). Van snoepkettingen en kauwgoms tot verschillende soorten lolly's: alles werd er gemaakt en Nigel weet nu van A tot Z de kneepjes van het vak. Zou Nigel ooit zelf de directeur van de fabriek worden?

 

Voordat we naar huis gaan...

Het bezoek aan de Willy Wonka fabriek was voor zowel Nigel als zijn familie een geweldige ervaring, maar Willy Wonka laat niemand zijn fabriek uitlopen zonder snoep. Heel veel snoep. Met blosjes op zijn wangen mocht Nigel uitkiezen wat hij maar wilde. Al het snoep dat hij kon dragen, mocht hij lekker meenemen naar huis. Wat heeft hij genoten van deze mooie wensvervulling en bovenal... wat heeft hij weer lekker gesmuld! Door het werk van Make-A-Wish Nederland heeft zijn wensvervulling letterlijk en figuurlijk een smaakvolle invulling gekregen.

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.