Brandweerwens Laurens in vervulling gebracht

terug naar nieuws
Home > Nieuws > Wensvervulling Laurens uit Beukenaken door Brandweer Maastricht
02 Mei 2017
                 
                 

De 15-jarige Laurens uit Beutenaken had als allerliefste wens om een dagje bij de brandweer te kijken. Laurens is vanwege meerdere hersenbloedingen zeer beperkt zowel lichamelijk als geestelijk. Daarom hebben we afgelopen vrijdag zijn wens in vervulling gebracht. Laurens had de hele dag een glimlach van oor tot oor.

 

Brandweer Maastricht pakt uit

Op vrijdag 28 april klonk plotseling een brandweersirene in de straat van Laurens in Beutenaken. Er heerste meteen consternatie in huis omdat hij wist dat die voor hem bedoeld was. Laurens werd opgehaald door een echte brandweerauto die hem samen met zijn twee zusjes, broertje en moeder naar de brandweer in Maastricht bracht. Daar verzorgde brandweerman Arjan een uitgebreide rondleiding en gaf Laurens een inkijk in de wereld van de brandweer. En met als klap op de vuurpijl mocht Laurens een echt brandje blussen en en een (knuffel) leeuwtje uit een mast redden met de ladderwagen. Laurens vond het niet eens eng. Hij kon alleen maar lachen. De hele dag had hij een grijs op zijn gezicht van oor tot oor.

Na dit avontuur werd de familie opgehaald door een Hummer in de lievelingskleur van Laurens, roze! Die bracht ze naar een pannenkoekenhuis in Valkenburg waar ze hebben genoten van al het lekkers. Iedereen ging blij en voldaan naar huis. De moeder van Laurens gaf aan dat het een perfecte wensvervulling voor Laurens was en dat ze ervan genoten had om hem zo blij te zien.

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.