Brand meester door brandweerman Boudewijn (3) en de Giraffen

terug naar nieuws
Home > Nieuws > Brand meester door brandweerman Boudewijn (3) en de Giraffen
09 Februari 2016

Bij Boudewijn uit Doorn is nog niet zo lang geleden een niertumor operatief verwijderd. Hij volgt nu een chemokuur. Dit is een reden voor Make-A-Wish geweest om Boudewijns liefste wens in vervulling te laten gaan: Hij zou heel graag met zijn crèchegenootjes ‘de Giraffen’ brandweerman zijn. 28 januari is het zo ver.

Een brandweerbusje komt Boudewijn ophalen en natuurlijk mogen zijn zus Imke (5), broer Pieter (8), oma en mama ook mee. Boudewijn glundert van oor tot oor.
De vier andere Giraffen Stan, Alex, Hugo en Berend worden opgehaald, iedereen krijgt een echte brandweerhelm op en dan, op naar de brandweerkazerne!

 
Brandweerwagen, politieauto en ambulance
Aangekomen bij de kazerne kijken de Giraffen hun ogen uit. Ze eten een heerlijk stuk taart aan een mooi versierde bar, waarna ze niet alleen een brandweerwagen, maar ook een heuse politieauto en ambulance van heel dichtbij kunnen bekijken en aanraken. Met de wagens wordt een ritje gemaakt door het dorp. Natuurlijk met loeiende sirenes. Boudewijn is niet verlegen en niet bang. Vol enthousiasme blust hij even later een brand. Hij en de Giraffen zijn een stel stoere spuitgasten en ze krijgen dan ook allemaal een brandweerman diploma.

Speeltuin en pannenkoeken
De brandweer brengt het gezelschap naar een overdekte speeltuin waar de heren naar hartenlust spelen, waarna heerlijk patat en pannenkoeken gegeten wordt, want voor wie dat niet wist: Giraffen zijn daar dol op!

Brandweerkazerne in Doorn
Dan is het tijd om naar huis te gaan. Buiten wacht een prachtige zilvergrijze limousine. Het is stil in de limousine, want ze kijken gezellig een DVD van ‘Brandweerman Sam’. Voor Boudewijn is er nog een bijzondere verrassing, want de limousine rijdt speciaal voor hem nog langs de brandweerkazerne in Doorn. Daar mag hij naar binnen en rondkijken als een echte V.I.P. Wat een dag voor onze stoere brandweerman Boudewijn!

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.