Bart (4) is brandweerman voor een dag

terug naar nieuws
Home > Nieuws > Bart (4) is brandweerman voor één dag
01 Juli 2015

Afgelopen week ging de liefste wens van de 4-jarige Bart uit Bodegraven in vervulling. Bart is helemaal gek van de brandweer en wilde daarom niets liever dan een ritje in een echte brandweerauto, uiteraard met gillende sirenes en daarna nog lekker spelen. Make-A-Wish Nederland liet zijn allerliefste wens in vervulling gaan.

Met gillende sirenes en gepast vervoer worden Bart en zijn familie thuis opgehaald. Vier grote brandweermannen nemen Bart mee naar de kazerne waar hij samen met zijn eigen held, zijn vader, een brandend speelgoedhuis mag blussen.

 

Daarna gaat Bart mee in een echte brandweerauto met sirenes aan, leert hij alles over het brandweermannen vak en wordt een heuse Bart-brandweerwagentaart gegeten. Zelfs de grote stoere brandweermannen zijn even stil ervan.

Na de taart is het tijd om samen met zijn zus een autowrak open te knippen en twee knuffelhondjes te redden. Als laatste mag Bart nog een echte brand blussen en dan is het tijd om afscheid te nemen van de brandweermannen. Zij weten Bart nog te verrassen met een echte, gebruikte helm én een ladderwagen van lego. Een witte limousine met de tekst ‘ Brandweerman BART’ komt voorrijden, op naar de volgende verrassing.

Wow dit is echt vet’ wordt er nog geroepen.

Aangekomen bij Familiepark Drievliet spring Bart uit de limousine. Al dansend en met een lach die niet meer van zijn gezicht verdwijnt gaat Bart van attractie naar attractie. De bootjesglijbaan is zijn favoriet en samen met zijn zus en vader gaat hij zelfs in de achtbaan. Van al dat spelen krijg je trek. Oma wordt thuis opgehaald met de limousine en met zijn allen rijden ze door naar de McDonalds. Bij de McDonalds krijgt Bart een happy meal met cadeautjes.

Het is alweer tijd om naar huis te gaan. Bij het naar bed gaan wacht brandweerman Bart nog een laatste verrassing. Een heus brandweer(pak)dekbed voor een echte brandweerman. Wat zal Bart hier vannacht lekker onder slapen en dromen over de stoere brandweermannen en sirenes. Een dag na de wens laat de moeder van Bart nog weten dat hij zingend door het huis loopt.

‘Wat heeft deze dag hem goed gedaan!’

Ieder kind heeft een allerliefste wens. Een wens die het verschil maakt. Weer kind kunnen zijn en geen patiënt. Het moment waarop zorgen worden vergeten en geluk en positiviteit voorop staan. De afgelopen jaren heeft Make-A-Wish Nederland al vele duizenden wensen vervuld en de eigen kracht van deze kinderen en jongeren aangewakkerd. Niet de ziekte, maar het kind en/of de jongere zelf staat centraal en dat maakt de wens tot een unieke beleving.

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.