Auto rijden, vliegen én naar het circus....Ties doet het allemaal!

terug naar nieuws
Home > Nieuws > Auto rijden, vliegen én naar het circus....Ties doet het allemaal!
01 September 2017
Ties, 3 jaar, is dol op Disney Cars & Planes en op Pleun & Teun van vakantiepark Marveld in Groenlo. Hij heeft een vervelende periode achter de rug. In januari werd leukemie geconstateerd bij Ties, waarna hij de maanden daarna zware chemo behandelingen heeft moeten ondergaan. Make-A-Wish Nederland vervulde daarom nu zijn liefste wens.
 
De dag begint voor Ties met een prachtige ‘Cars’-taart. Samen met zijn ouders geniet Ties van een lekker stukje taart en daarna gaan we op pad. 
 

We rijden richting Roosendaal, maar onderweg stoppen we op een parkeerplaats langs de weg. Speciaal voor Ties staat daar ‘Bliksem McQueen’ te wachten, zijn favoriete ‘Cars’-auto!  Ties mag een ritje maken, en daarna brengt `Bliksem McQueen` Ties naar het vliegveld van Breda.

Vliegdiploma 

Op het vliegveld staat de brandweerauto van het vliegveld klaar voor Ties. In de brandweerauto krijgt Ties krijgt een uitgebreide rondleiding over het terrein. Daarna gaat Ties voor het eerst vliegen! Samen met zijn ouders maakt hij een rondvlucht in een vliegtuigje. Hij vindt het fantastisch en geniet zichtbaar. Na de landing krijgt hij van de piloot zelfs een vliegdiploma!!

Mmm, McDonald’s

Na de gave rondvlucht staat er een mooie limousine op Ties te wachten. In grote blauwe letters staat zijn naam op de auto. Ties en zijn ouders nemen plaats in de prachtige limousine en vertrekken naar McDonald’s voor lunch.

Bij McDonald’s wordt Ties uitgebreid ontvangen en mag hij een mooie ballon uitkiezen. Er is een speciale tafel voor Ties gedekt, pal naast de ballenbak, zodat Ties ook lekker even kan gaan spelen.

Samen met Pleun & Teun

Moe maar voldaan van de heerlijke lunch stapt Ties in de limousine. Een volgende verrassing wacht op hem; de limousine brengt Ties naar vakantiepark Marveld in Groenlo, daar waar Pleun en Teun zijn!!  Als de limousine aankomt bij het hotel van het vakantiepark staan Pleun en Teun, samen met de `muziekman`, al op Ties te wachten. Een beetje verlegen stapt Ties uit, maar als snel voelt hij zich helemaal op zijn gemak! 

Pleun en Teun brengen Ties en zijn ouders naar de prachtige hotelkamer en geven hem een uitgebreide rondleiding. Er staat zelfs een groot cadeaupakket voor Ties klaar… Nadat hij alles heeft uitgepakt wil hij dolgraag gaan zwemmen.  

Pleun en Teun beloven Ties dat ze hem ’s avonds op zullen halen voor nóg een andere verrassing…. Na een heerlijke pizza komt de mooie auto van Pleun en Teun voorrijden! Ze komen Ties en zijn ouders ophalen om samen naar het circus te gaan. Ties beleeft daar een geweldige avond! 

De volgende dag geniet Ties nog uitgebreid van het tropisch zwembad op het vakantiepark. Samen met zijn ouders eet hij lekker pannenkoeken, mét een ijsje toe! Daarna is het tijd om weer te gaan en worden Ties en zijn ouders door limousine opgehaald en naar huis gebracht.

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.