Achtjarige Pim maakt eigen "StukTV" in het Brabantse Best

terug naar nieuws
Home > Nieuws > Make-A-Wish Nederland bezorgt de 8-jarige Pim uit Mierlo een droomdag!
22 November 2016 De achtjarige Pim weet niet wat hem overkomt als er vrijdag 28 oktober  ineens bij hem thuis voor de deur een gigantische limousine verschijnt! Pim heeft een tijdje geleden een levertransplantatie ondergaan en wordt vandaag verrast door Make-A-Wish Nederland die voor hem een onvergetelijke dag in petto heeft! Pim vindt de YouTubers Giel, Thomas en Stefan van StukTV zo ontzettend vet dat het zich laat raden dat het zijn allergrootste wens is om dit befaamde drietal in levende lijve te ontmoeten. Hij kan op die vrijdagochtend nog niet vermoeden dat dit ook daadwerkelijk staat te gebeuren en sterker nog dat hij zelf  “StukTV” gaat maken!
 

Eigen Design                                                                                                                                Mama heeft het uitstekend geheim gehouden want Pim valt van de ene verbazing in de andere! Eerst een toeterende limo die hem komt ophalen en dan ook nog eens wat voor eentje want de ellenlange auto is prachtig versierd met een heel speciaal logo! Dit logo heeft Pim samen met zijn broer Teun ontworpen! Supergaaf dus! Deze twee stoere ventjes hebben namelijk de ambitie om zelf een eigen YouTube kanaal te beginnen en daarbij mag een logo niet ontbreken! En wat voor eentje is het geworden!! Overal waar hij kijkt ziet hij het staan; The T&P boys naar Teun en Pim! Als trotse pauwen stappen ze samen met hun ouders en vriendje Sem de limo in. Op naar de eerste verrassing!

Graffiti                                                                                                                                              Wat is het spannend want niemand weet waar de reis met de limo naar toe gaat. Als ze in Eindhoven aankomen blijkt dat ze een graffiti workshop krijgen. Ze krijgen eerst uitleg van wat precies de bedoeling is waarna de boys in beschermende kleding worden gestoken en een beschermbril opkrijgen. Ze kiezen ervoor om eerst hun eigen naam te maken. De boys staan te stralen. De tweede opdracht moeten ze met z’n drieën doen en dat is het StukTV-logo maken. Ze spuiten er flink op los en in een mum van tijd staat daar een replica van het beroemde logo! Dat hebben ze toch maar mooi voor elkaar. Dit resultaat gaat mee in de limo want het is tijd om een hapje te gaan eten en Pim belandt met zijn gezelschap in Best. Als ze lekker zitten te smullen ziet Pim op een beeldscherm aan de muur dat de T&P boys zelf, net zoals hun idolen, opdrachten gaan uitvoeren alla StukTV. Wat staat hen nu weer te wachten?!

StukTV opdrachten                                                                                                                         Alle gekheid op een stokje mag je best zeggen want de eerste opdracht voor de boys luidt: “Eet zo snel mogelijk een pannenkoek op met stokjes”! De boys lachen er smakelijk om want dat wordt vast een kliederboel ! Als tweede wordt er naar de supermarket gegaan waar een winkelwagenrace van start gaat en de jongens moeten afrekenen met snoepgeld. Ze gieren het uit van het lachen. Maar als Pim, Teun en Sem naar buiten rennen met een tas vol boodschappen staat daar ineens de politie op ze te wachten. “Waar zijn jullie mee bezig, jongens?” zeggen de politieagenten op strenge toon. Oei, dan zit de schrik er even goed in, zo aan die beteuterde koppies te zien!! Als ze alles uitgelegd hebben komen ze ervan af met een waarschuwing en een ritje in de politieauto naar hun volgende opdracht. Bij een kledingwinkel is het de bedoeling dat de jongens met meisjeskleding aan in de etalage gaan staan als “paspop”. Wat……..!!!! Nee, dat is helemaal niet cool!!! “Verkleden als een meisje? Ik trek echt geen jurk aan!”, zegt Pim stellig. Maar jongens, dat is nu StukTV. Die gasten gaan ook in hun onderbroek boodschappen doen!! Met lood in de schoenen beginnen ze aan het karwei. Drie lieftallige meisjes komen uit de pashokjes tevoorschijn. De ene met een jurkje, de ander met een rokje en nummer drie met een skinny jeans! Het is “voor schut” maar ze moeten er toch alledrie hartelijk om lachen als ze elkaar zien. De hoge hakken maken het plaatje compleet en zo zijn ze even later te bewonderen in de étalage!

Dan volgt een gave maar wel een heel moeilijke opdracht. Ze moeten voor het gemeentehuis in Best gaan kamperen en het is de bedoeling dat ze de burgemeester hiervoor uitnodigen. Jeetje, dat is best spannend want zou de burgervader in zijn voor een geintje? De burgemeester is niet aanwezig maar de locoburgemeester laat zich door dit enthousiaste team maar al te graag verleiden en komt een cocktail drinken. Gaaf hoor want zeg nou zelf, wie kan er zeggen een drankje te hebben gedronken met de locoburgemeester op de stoep van het gemeentehuis die tot kampeerplek omgetoverd is. Dat is uitsluitend voorbehouden aan de enige echte T&P boys! Als laatste opdracht proberen ze de allerzuurste snoepjes uit in de snoepwinkel verderop. Je wangen trekken ervan naar binnen, zo zuur zijn ze maar gelukkig mogen ze als beloning een zak vol snoep scheppen.

StukTV                                                                                                                                    Hilarisch allemaal! Echt lachen, gieren, brullen. Deze stoere jongens hebben er honger van gekregen. Samen met opa en oma, die ook van de partij zijn, genieten ze van tafel BBQ. Tijdens het eten krijgen Pim en Teun een stoere StukTV jack. Maar dat is nog niet alles. Ze gaan naar Maastricht want daar treedt StukTV op. Wauw daar zijn ze even stil van want ze kunnen het haast niet geloven! Tijdens de meet & greet scoren ze handtekeningen op hun eigen StukTV graffiti en praten ze uitgebreid met Giel. Het wordt een “latertje” want Pim mag ook het optreden nog bijwonen. En natuurlijk is alles maar dan ook alles gefilmd deze dag en komen de “one and only” T&P boys binnenkort met een vette vlog op YouTube!

Edwin Wolters (logo)

Gemeente Best en de locoburgemeester

Supermarkt Plus (Erwin Kenter)

Shoeby Shop Best

Snoepwinkel De Bonte Koe

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.