108 Zonnegroeten yoga haalt E 2.809,40 op voor Make-A-Wish

terug naar nieuws
Home > Nieuws > 108 Zonnegroeten yoga haalt € 2.809,40 op voor Make-A-Wish
22 April 2016

Op de 108e dag van het jaar organiseerde yogadocent Edith Wientjens van ‘Mijn Yoga Studio’ te Voorburg een bijzondere actie voor Make-A-Wish Nederland, om een bijdrage te leveren aan nieuwe wensvervullingen en levensbedreigend zieke kinderen kracht te geven.

“Het getal 108 heeft in het boeddhisme en hindoeïsme een mystieke betekenis. Het beschermt de geest als de mantra 108 keer hardop of in gedachten wordt gezongen. Dit wordt gedaan met een Mala ketting met 108 kralen. Wij zullen deze dag niet de 108 kralen tellen, maar 108 zonnegroeten maken voor Make-A-Wish Nederland”, aldus Edith.
 

Het was een mooie en krachtige yogabelevenis die tientallen deelnemende yogi’s mochten ervaren. Onder begeleiding van yogadocenten Edith, Marjoleine, Yvette en Martijn werd op zondag 17 april, met respect voor het eigen lichaam, hoog ingezet om de 108 zonnegroeten te maken. Edith vertelde aan het begin van de 108 zonnegroeten dat zonnegroeten uit dankbaarheid worden gedaan.

“Uit dankbaarheid dat ons hart dagelijks klopt en dat we gezond zijn”.

De actie werd afgesloten met live akoestische muziek verzorgd door Edith’s zoon Noah, nicht Fleur en vriend Jim. Zij speelden onder andere het toepasselijke nummer ‘Fragile’ van Sting. Midvliet TV was aanwezig en maakte een mooie impressie van deze dag, welke via uitzending gemist te bekijken is.

Alle yogi’s kregen als dank voor hun deelname een goed gevulde goodie bag met een ForYou magazine en producten van De Tuinen, Atelier Lotje, Big Buddha Den Haag, Vitaminstore Leidschendam en Albert Heijn Voorburg Parkweg.

Met de 108 zonnegroeten actie werd maar liefst € 2.809,40 ingezameld voor Make-A-Wish Nederland. Hiermee kunnen weer liefste wensen worden vervuld van kinderen met een levensbedreigende ziekte. Een prachtig bedrag waarvoor wij zeer dankbaar zijn.

Make-A-Wish Nederland bedankt Edith voor de organisatie van deze bijzondere actie en yogadocenten Marjoleine, Yvette en Martijn voor hun bijdragen aan de begeleiding van de 108 zonnegroeten. Alle yogi’s, sponsors en donateurs voor hun steun, Noah, Fleur & Jim voor hun prachtig muzikaal optreden en natuurlijk alle andere betrokkenen die geholpen hebben om deze actie tot zo’n succes te maken.

Het verwezenlijken van een droom kan voor de toekomst van een kind een wereld van verschil betekenen. Iedereen kan een kind aanmelden; verpleegkundigen, de ouders, buren, vrienden of een opa of oma van het wenskind. Heb jij een kind in de omgeving die absoluut een mooie wensdag verdient, geef hem of haar op via de volgende link: 

http://www.makeawishnederland.org/wensen/kind-aanmelden/

Terlingen Druk b.v., X11Creatie, ForYou Magazine, Albert Heijn Voorburg Parkweg, Vitaminstore Leidschendam, Big Buddha Den Haag, Atelier Lotje, De Tuinen, Midvliet TV en fotograaf Petra van Aken voor de belangeloze bijdragen aan deze actie.

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.