Schaatsactie Melanchton Bergschenhoek

Op dinsdag 21 februari 2017 gaan ca 220 1e jaars leerlingen van het Melanchthon in Bergschenhoek voor de 5e keer op rij schaatsen voor Make-A-Wish Nederland. Voorafgaande aan de schaatsactie houden vrijwilligers van Make-A-Wish Nederland en oud schaatsster Diane Valkenburg op 19 januari een presentatie over het werk van Make-A-Wish Nederland. De leerlingen krijgen dan een goede indruk waarvoor zij gaan schaatsen. Gemotiveerd kunnen zij dan sponsoren gaan werven om vervolgens zoveel mogelijk rondjes te schaatsen en geld op te halen.

Onder de bezielende leiding van Huib Glerum mogen wij ook weer rekenen op 8 ervaren en enthousiaste trainers van schaatsvereniging Lansingerland om de leerlingen op de schaatsdag bij te staan. Ook oud-schaatsster Diane Valkenburg zal op 21 februari aanwezig zijn op de leerlingen aan te moedigen. Silverdome in Zoetermeer heeft ook dit jaar weer hun poorten geopend voor dit schaatsevenement.

Vorig jaar werd een enorm bedrag bij elkaar geschaats van maar liefst € 9264.52 . We zijn heel benieuwd hoeveel wensen wij dit jaar kunnen vervullen, voor kinderen met een levensbedreigende ziekte, met de opbrengsten van de schaatsactie in 2017!