Make-A-Wish Nederland vervult de liefste wens van kinderen met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte.

Banner Kionna

Elke dag horen gemiddeld 3 families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. Het gezinsleven verandert in één klap totaal. Die impact is moeilijk voor te stellen. Make-A-Wish Nederland wil al deze jonge patiënten tussen 3 en 18 jaar een positieve boost meegeven. Een ervaring die ze sterker maakt. En vertrouwen en kracht geeft voor de toekomst. Dat doen we door samen hun allerliefste wens te laten uitkomen.

Je kan ons ook steunen door het sturen van een SMS met WENS naar 4333 en doneer zo eenmalig 3 euro.

Wensen
Nieuws
Kom in actie

Zodra je een actie hebt aangemeld ontvang je de contactgegevens van een Vrijwilliger Fondsenwerving bij jou in de buurt. Zij helpen je graag verder om de actie vorm te geven en succesvol uit te kunnen voeren.

Over Make-a-Wish

Make-A-Wish Nederland vervult de liefste wens van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Het vervullen van een allerliefste wens geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht om kind te zijn. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil maken.

Een wensvervulling is maatwerk en vraagt om veel inzet en creativiteit. Make-A-Wish Nederland drijft op vrijwilligers die ervoor zorgen dat alles op rolletjes verloopt. De vervulling van een allerliefste wens kun je immers maar één keer beleven. Daarnaast zetten vrijwilligers zich ervoor in om voldoende fondsen te werven waardoor er jaarlijks ruim 500 wensen vervuld kunnen worden.

Maak jij het verschil? Word vrijwilliger
Contact

Je kan ons op de volgende manieren bereiken:

Algemeen telefoonnummer
035 20 35 300

Donateurs service
035 20 35 310

Email adres
info@makeawishnederland.org