Donderdag 15 februari was het Wereld Kinderkanker Dag. Een dag waarop de hele wereld stil staat bij kinderen met kanker. 

Banner Lynn

In ons land krijgen elk jaar veel kinderen een vorm van kanker. Het effect van deze ziekte is gigantisch. Wij geloven dat het uitkomen van een wens deze kinderen kracht en hoop geeft om door te gaan.  Daarom willen wij meer kinderen bereiken in deze doelgroep, want ieder kind met een oncologische diagnose komt in aanmerking voor een wensvervulling. Vandaar dat wij gestart zijn met de campagne “meld een kind met kanker aan”.

Ken jij ook een kind met kanker? Meld het dan aan via: http://www.makeawishnederland.org/aanmelden/

Wensen
Nieuws
Kom in actie

Zodra je een actie hebt aangemeld ontvang je de contactgegevens van een Vrijwilliger Fondsenwerving bij jou in de buurt. Zij helpen je graag verder om de actie vorm te geven en succesvol uit te kunnen voeren.

Over Make-a-Wish

Make-A-Wish Nederland vervult de liefste wens van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Het vervullen van een allerliefste wens geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht om kind te zijn. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil maken.

Een wensvervulling is maatwerk en vraagt om veel inzet en creativiteit. Make-A-Wish Nederland drijft op vrijwilligers die ervoor zorgen dat alles op rolletjes verloopt. De vervulling van een allerliefste wens kun je immers maar één keer beleven. Daarnaast zetten vrijwilligers zich ervoor in om voldoende fondsen te werven waardoor er jaarlijks ruim 500 wensen vervuld kunnen worden.

Maak jij het verschil? Word vrijwilliger
Contact

Je kan ons op de volgende manieren bereiken:

Algemeen telefoonnummer
035 20 35 300

Donateurs service
035 20 35 310

Email adres
info@makeawishnederland.org