WISHWALKER JACOB

Home > Kom in Actie > WishWalk > WishWalker Jacob
De werkwijze van Make-A-Wish Nederland raakte mij diep. Toen ik tijdens mijn 5e, zilveren, Nijmeegse Vierdaagse een goed doel zocht om voor te lopen, hoefde ik dan ook niet lang na te denken. Dat betekende de geboorte van de WishWalk!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jacob Kleef

In 2002 werd de wens van mijn zoon Steven, toen 11 jaar, vervuld. Steven heeft een spierziekte en wilde dolgraag een keer naar Disneyland Parijs, omdat hij later striptekenaar wil worden. Make-A-Wish Nederland, toen nog Stichting Doe Een Wens, vervulde zijn liefste wens. De wensvervulling heeft een enorme positieve invloed gehad op ons gezin.

De werkwijze van Make-A-Wish Nederland raakte mij diep. Toen ik tijdens mijn 5e, zilveren, Nijmeegse Vierdaagse een goed doel zocht om voor te lopen, moest ik dan ook niet lang nadenken. Dat betekende de geboorte van de WishWalk! Het eerste jaar liep ik in mijn eentje en haalde ik €556,- op, afgelopen zomer vergezelde zestig andere WishWalkers mij en haalde we €19.801,98 op. Een geweldig bedrag! Met het geld dat we de afgelopen twaalf jaar bij elkaar hebben gelopen, zijn er al vele wensen vervuld.

Dit jaar ga ik alweer voor de veertiende keer de WishWalk lopen. Misschien denkt u wel: ‘Is het niet een keer genoeg met die WishWalk!?’ Nee, dat is het niet. Ieder ziek kind verdient een wensvervulling. De kracht die een kind, en de omgeving, krijgt van de wensvervulling is echt onbetaalbaar. Daarnaast is het ontzettend leuk om de WishWalk te lopen. Ik heb in de loop van de jaren heel veel leuke, warme contacten opgedaan tijdens de WishWalk.

Loop jij dit jaar samen met mij de WishWalk?
 


Aanmelden? Ga naar het aanmeldformulier

Vragen? Mail naar actiemanagement@makeawishnederland.org

 

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.