KRACHT VAN EEN VADER!

Home > Kom in Actie > WishWalk > Kracht van een vader!
Hallo mijn naam is Ronald Wierbos en ik loop samen met 2 vrienden, Henk Naber en Bert Jonker de Nijmeegse VierDaagse. Voor mijzelf wordt dit de eerste keer, maar Henk en Bert hebben de 4-Daagse al meerdere keren gelopen. Het plan om mee te doen als Wishwalker ontstond na de vraag van mijn dochter Sharon. In 2014 heeft Sharon na een periode van ziek zijn en veel behandelingen in het ziekenhuis, een wensvervulling gehad van Make-A-Wish. Haar allerliefste wens was om in een eigen film te spelen. Op een zaterdagmorgen werd het hele gezin opgehaald met een limousine en gingen we naar het Aviodrome in Lelystad. Hier stond een professionele filmcrew klaar om in 2 dagen tijd een film op te nemen met Sharon in de hoofdrol.
 

Ik heb als ouder van een wenskind zo meegemaakt hoe een wensvervulling even alles kon laten vergeten wat er in het afgelopen jaar met haar was gebeurd. Het heeft met name mijn dochter maar ook de rest van ons gezin veel positieve energie gegeven, niet alleen tijdens en na, maar ook voor de wensvervulling door er naar toe te leven. Ik heb dan ook geen moment getwijfeld toen Sharon met de vraag kwam of ik als Wishwalker de 4-Daagse zou willen lopen.

Ook Henk en Bert, die als goede vrienden de ziekte van Sharon van dichtbij hebben meegemaakt, hoefden niet lang na te denken. Op 19 juli gaan we samen van start om de 200km van de Nijmeegse Vierdaagse te lopen en zodoende geld op te halen om Make-A-Wish nog meer wensen te kunnen laten vervullen!

Sponsor ons daarom via: http://www.makeawishnederland.org/nl/actiepagina/wij-lopen-voor-make-a-wish_832/

Kracht van een vader!

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.