KRACHT VAN EEN KIND

Home > Kom in Actie > WishWalk > Kracht van een kind
In 2014 heb ik na een periode van ziek zijn en veel behandelingen in het ziekenhuis, een wensvervulling gehad van Make-A-Wish. Mijn allerliefste wens was om in een eigen film te spelen. Op een zaterdagmorgen werd ik opgehaald met een limousine en gingen we naar het Aviodrome in Lelystad. Hier stond een professionele filmcrew klaar om een film op te nemen met mij in de hoofdrol. In 2 dagen hebben we de hele film opgenomen, waarbij ik ook mocht vliegen in een echt vliegtuig. Wil je het resultaat zien?? Zoek dan op YouTube “Super Sharon en de gestolen vliegtuigsleutel”!! of https://wenssharon.wordpress.com.
 

Natuurlijk was dit weekend geweldig en om nooit te vergeten; maar het allerbelangrijkste op dat moment was dat ik even alles kon vergeten wat er in het afgelopen jaar met me gebeurd was en gaf mij veel positieve energie. Na mijn wensvervulling ben ik junior ambassadeur van Make-A-Wish geworden om zelf mee te helpen om meer wensen te vervullen.

Nu heb ik mijn vader Ronald, Henk en Bert, gevraagd samen de Nijmeegse 4Daagse te lopen als WishWalker. Dat houdt in dat ze 4 dagen, elke dag 50 kilometer lopen, waarbij ze zich laten sponsoren om  zo veel mogelijk geld op halen voor Make-A-Wish. Zodat er nog veel meer allerliefste wensen vervuld kunnen worden!

Sponsor Ronald, Henk en Bert tijdens hun Nijmeegse 4Daagse als WishWalker; dit kan o.a. via: http://www.makeawishnederland.org/nl/actiepagina/wij-lopen-voor-make-a-wish_832/

Kracht van een kind

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.