DE 101E VIERDAAGSE OFTEWEL; WISHWALK 2017

Home > Kom in Actie > WishWalk > DE 101E VIERDAAGSE OFTEWEL; WISHWALK 2017
De WishWalk, eigenlijk zegt de naam al genoeg. Bij de WishWalk lopen enthousiaste wandelaars, gesponsord, voor geld voor Make-A-Wish Nederland. Op deze manier kan Make-A-Wish Nederland nog meer liefste wensen in vervulling laten gaan van kinderen met een levensbedreigende ziekte. Voor deelname aan de WishWalk moet je een startbewijs hebben voor de Nijmeegse Vierdaagse.
 

De 101e Vierdaagse

De Internationale Vierdaagse Afstandsmarsen Nijmegen, kortweg de Nijmeegse Vierdaagse, is ‘s werelds grootste wandelevenement. Het evenement start ieder jaar op de derde dinsdag in juli. Deelnemers lopen vier dagen lang 30, 40 of 50 kilometer! Dit jaar wordt alweer de 101e editie van de Nijmeegse Vierdaagse georganiseerd van dinsdag 18 juli tot en met vrijdag 21 juli.

WishWalkers op de Nijmeegse Vierdaagse

WishWalkers worden voorafgaand aan de Vierdaagse uitgebreid geïnformeerd over het programma en de logistiek van de WishWalk. Voorafgaand aan de wandeldagen zal in de Make-A-Wish Nederland-stand op de Wedren (plattegrond Wedren) de actiekleding aan de WishWalkers worden verstrekt. Voor een minimale bijdrage van € 100,- ontvang je van ons 2 T-shirts, een cap, tips & tricks tijdens de voorbereiding, informatie over het evenement en elke wandeldag staan we langs de route met een rustpunt. In een heuse Make-A-Wish-tent staan we voor je klaar met koffie, thee, soep, water, sapjes, krentenbollen, lekkere snacks, stoelen en bovenal morele support. Op de woensdag kun je je benen zelfs laten masseren door onze 2 kanjers van fysiotherapeuten.

Hoe de WishWalk begon

Een Make-A-Wish Nederland-vrijwilliger en enthousiaste wandelfan uit Assen, Jacob, volbracht in 2002 zijn 4e Nijmeegse Vierdaagse. In 2003 besloot hij een nieuwe uitdaging aan te gaan. Daarom volbracht hij dat jaar voor de 5e keer de Nijmeegse Vierdaagse, terwijl hij gesponsord liep voor Make-A-Wish Nederland. Hij haalde dat jaar ruim €500,- op!

WishWalk groeit!

Steeds meer enthousiaste wandelaars volgen het voorbeeld van Jacob. Zo sloten er in 2004 nog vier andere WishWalkers aan bij de WishWalk en haalden ze maar liefs €4.000,- op. Ieder jaar meldden zich weer nieuwe WishWalkers aan. Zo liepen er in 2016 bijna 150 WishWalkers mee en haalden zij €61.370,88 op. Dit jaar zijn wij weer opzoek naar enthousiaste lopers die er samen met ons een heel speciaal jaar van willen maken!

Met elke stap dichter bij een liefste wens

Naast individuele WishWalkers kun je natuurlijk ook meedoen met collega’s. Laat je sponsoren door je werkgever en zet samen met collega’s een sportieve topprestatie neer. Op deze manier kan een bedrijf zich profileren tijdens een groots evenement dat jaarlijks ruim één miljoen bezoekers trekt uit binnen- en buitenland! Meld je nu aan!

 

Ben je geen wandelaar, maar wil je toch helpen?!

Ben je zelf geen wandelaar, maar vind je de WishWalk wel een mooi iniatief? Dan kun je de WishWalk ook op een andere manier steunen. Denk bijvoorbeeld aan een financiële bijdrage, diensten en/of producten tijdens de Nijmeegse Vierdaagse of media-aandacht! Neem dan contact met ons op via 0348-754820 of stuur een e-mail naar wishwalk@makeawishnederland.org.

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.