HOE KOM IK IN ACTIE?

Home > Kom in Actie > Hoe kom ik in actie?
Make-A-Wish Nederland vervult de liefste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte en geeft ze de kracht om kind te zijn. Make-A-Wish Nederland waardeert het zeer, dat je je wilt inzetten voor Make-A-Wish Nederland. Door het organiseren van een eigen actie, help je ons de wensen van kinderen en jongeren met een levensbedreigende ziekte te vervullen.
 

Ideeën voor een actie

Wellicht heb je zelf een actie in gedachten of kan je nog wat inspiratie gebruiken. In de loop der jaren zijn er ontzettend veel creatieve en inspirerende acties georganiseerd voor Make-A-Wish Nederland.

Ideeën voor een actie

  • Ben je jarig, vier je een jubileum of ga je trouwen? Je kunt ervoor kiezen om dan in plaats van cadeautjes een donatie voor Make-A-Wish Nederland te vragen.
  • Organiseer een benefietavond, bijvoorbeeld een musical, dansvoorstelling of een modeshow en verkoop toegangskaartjes.
  • Organiseer een diner. Vraag in plaats van een bloemetje of een fles wijn een donatie voor Make-A-Wish Nederland.
  • Start een marathon (hiphoppen, spinnen, zumba) en probeer hiermee een record te vestigen. Vraag deelnemers zich te laten sponsoren.
  • Doe mee aan een sportevenement/wedstrijd (wandelen, fietsen, schaatsen, zwemmen, hardlopen) en laat je sponsoren per minuut, per afgelegde kilometer of per dag.
  • Bakken of knutselen met kinderen voor Make-A-Wish Nederland. Bak bijvoorbeeld cupcakes en verkoop deze voor Make-A-Wish Nederland. Leuk voor op een rommelmarkt of op Koningsdag!
  • Betrek anderen bij je actie! Misschien wil jouw werkgever je wel sponsoren of mag er een collectebus bij de lokale bakker.

Meld je actie aan

Make-A-Wish Nederland wil graag weten welke actie je hebt geïnitieerd. Meld je actie officieel aan bij Make-A-Wish Nederland via de aanmeld button onder aan deze pagina.

Make-A-Wish Nederland stuurt je binnen 5 werkdagen een bevestiging per email met alle benodigde informatie en een promotiepakket met folders, wenskranten, posters en ballonnen. Daarnaast ontvang je een actienummer en link waarmee je jouw eigen actiepagina kunt maken. Op deze persoonlijke sponsorpagina kun je foto’s plaatsen en een omschrijving van jouw actie. Via deze pagina kunnen vrienden en familie jouw actie sponsoren en kun je je actie delen via de bekende social media kanalen.

Door het organiseren van een eigen actie, help je ons de wensen van kinderen en jongeren met een levensbedreigende ziekte te vervullen.

Uiteraard helpen wij je graag om de actie vorm te geven. Hiervoor heeft Make-A-Wish Nederland een team van vrijwilligers. Deze vrijwilligers zijn opgedeeld in regio’s. Je ontvangt in de bevestigingsmail de contactgegevens van de vrijwilliger bij jou in de buurt. 

Opbrengsten van uw actie

Make-A-Wish Nederland kan, vertegenwoordigd door een vrijwilliger of medewerker, een symbolische cheque in ontvangst nemen na afloop van de actie. De daadwerkelijke opbrengst kan je overmaken op onze bankrekening onder vermelding van het 5 cijferige actienummer, dat je toegewezen krijgt in de bevestigingsmail. Voor vragen kun je een mail sturen naar actiemanagement@makeawishnederland.org

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.