GEEF MET JE TESTAMENT

Home > Kom in Actie > Geef met je testament

Help wensen uitkomen
neem Make-A-Wish Nederland op in uw testament

Met uw nalatenschap biedt u ernstige, soms zelfs levensbedreigend zieke kinderen een onvergetelijke herinnering. Zo geeft u kinderen en hun familie weer kracht en hoop. Ook wanneer u er zelf niet meer bent. Tijdens de wensvervullingen kunnen kinderen hun ziekte even vergeten. Ze krijgen iets moois, positieve energie om zich aan vast te houden. En dat maakt een onvoorstelbaar verschil voor hun toekomst. Via uw testament kunt u dit geschenk nu alvast ‘inpakken’ voor later. Dan zorgen wij dat het bij onze wenskinderen terechtkomt.MANIEREN OM NA TE LATEN
Er zijn drie manieren waarop u aan Make-A-Wish Nederland kunt nalaten. U kunt ons als enig erfgenaam, als mede-erfgenaam of als legataris benoemen.

Make-A-Wish Nederland als enig erfgenaam
Via een erfstelling benoemt u ons tot enig erfgenaam. In dit geval gaat uw volledige nalatenschap naar Make-A-Wish Nederland.

Make-A-Wish Nederland als mede-erfgenaam
In uw testament benoemt u meerdere erfgenamen. Een daarvan is Make-A-Wish Nederland. U bepaalt zelf hoe u de nalatenschap tussen alle erfgenamen verdeelt.

Make-A-Wish Nederland als legataris
Een legaat is een gift. Via een legaat laat u een vast geldbedrag, een huis, kunst of andere waardevolle goederen aan Make-A-Wish Nederland na. Op alle drie de manieren laat u onvergetelijke herinneringen achter. En maakt u een groot verschil in het leven van zieke kinderen en hun familie.

“Kinderen kracht en hoop geven voor de toekomst. Dat is wat u doet als u Make-A-Wish Nederland opneemt in uw testament.”

Persoonlijk gesprek
Hebt u behoefte aan een persoonlijk gesprek over uw situatie en wensen of wilt u meer informatie? Bijvoorbeeld in de vorm van een brochure? Neem dan contact op met Alie Snel, Make-A-Wish Nederland. Zij is bereikbaar via asnel@makeawishnederland.org of 035 2035329.

Met algemene vragen over nalatenschappen kunt u terecht bij de Notaristelefoon 0900-3469393. (Elke werkdag van 9 uur tot 14 uur bereikbaar, 80 eurocent per minuut) of op www.notaris.nl.

 

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.