GEEF MET DE VRIENDENLOTERIJ

Home > Kom in Actie > Geef met de Vriendenloterij
Sinds 1 januari 2011 is de VriendenLoterij één van onze grote sponsoren. De VriendenLoterij startte in 2011 meteen met 520.000 deelnemers, want de VriendenLoterij kwam voort uit de Sponsor Bingo Loterij, al meer dan 20 jaar één van de grote goededoelenloterijen van Nederland. De VriendenLoterij is onderdeel van de Nationale Holding Goede Doelen Loterijen, waartoe ook de Nationale Postcode Loterij en de BankGiro Loterij behoren.
 
Speel mee met de VriendenLoterij en steun Make-A-Wish Nederland!

Meespelen voor Make-A-Wish Nederland 

De VriendenLoterij steunt maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen of mogelijkheden een steuntje in de rug geven, zodat zij voluit mee kunnen doen in de samenleving en een volwaardig leven kunnen leiden. Ook steunt zij mensen in hun ambitie om een bijdrage aan de maatschappij te leveren. Loterijdeelnemers hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen goed doel mee te spelen. Inmiddels speelt bijna een half miljoen Nederlanders mee voor 47 goede doelen en ruim 3.200 clubs en verenigingen in Nederland. Sinds 1998 is ruim een half miljard euro aan goede doelen geschonken.

Het leuke is dat je zelf kunt kiezen voor welk doel je mee speelt, hierbij gaat de helft van je inleg direct naar het door jouw gekozen doel. Op deze manier heeft Make-A-Wish Nederland al ruim €4 miljoen euro mogen ontvangen van de Vriendenloterij!

Winnen is nóg leuker als je het kan delen

Als jij wint, dan mag je jouw vrienden ook blij maken. Win je €1 miljoen? Dan win je ook een vakantie t.w.v. €50.000,- om dit met uw vrienden of familie te vieren. De VriendenLoterij verloot ook prijzen als: reischeques, dinerbonnen en auto’s.

Meer informatie?

Iedere trekking maken deelnemers kans op ruim honderdduizend prachtige prijzen. Wat dacht u van een Volkswagen Polo én € 10.000,- (indien u meespeelt met de Jackpotbonus), een grote geldprijs, fantastische vakanties of vele andere mooie keuzeprijzen?

Klik hier voor meer informatie over de loterij en om mee te spelen voor Make-A-Wish Nederland.

Alle bedrijven die Make-A-Wish Nederland een warm hart toedragen zijn te vinden op onze Wall Of Fame!

 

 

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.