12 uur polonaise voor liefste wens in gemeente Aa en Hunze

terug naar acties
Home > Kom in actie > Polonaise
13 Juni - 13 Juni 2015
Op zaterdag 13 juni van 11.11 tot 23.11 uur lopen zoveel mogelijk mensen de polonaise voor stichting Make-A-Wish Nederland. De polonaise duurt precies 12 uur en iedereen uit de dorpen in de gemeente Aa en Hunze kan aansluiten! De dag wordt feestelijk afgesloten op het feestterrein in Gasselte met horeca, muziek en een groot spektakel. De opbrengt van de dag gaat naar Make-A-Wish Nederland.

Prinses Janet en Adjudant John van de Carnavalsvereniging 't Meul'ndobbegie uit Gasselte willen zoveel mogelijk geld ophalen voor Make-A-Wish Nederland om extra wensen te vervullen. Make-A-Wish Nederland vervult de allerliefste wens van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Het vervullen van een wens heeft op ieder kind een magisch effect, maar op kinderen met een levensbedreigende ziekte in het bijzonder.

De carnavalsvereniging ’t Meul’ndobbegie uit Gasselte zet zich actief in voor sociale en maatschappelijke belangen. Samen met de inwoners uit de gemeente Aa en Hunze wordt zaterdag 13 juni een groot evenement met activiteiten voor jong en oud.

De polonaise moet bestaan uit minimaal 11 personen, maar natuurlijk willen we een zo lang mogelijke polonaise. De optocht wordt natuurlijk fantastisch aangekleed en het beloofd dan ook een geweldige show te worden. De route wordt nader bekend gemaakt maar je (of je team, vereniging of vrienden) kan/kunnen je/jullie alvast opgeven via info@meulndobbegie.nl. Het is zelfs mogelijk om de hele dag mee te lopen! Met een bijdrage aan de opbrengst maak je deel uit van het polonaiseteam. Steun onze actie en reserveer de datum om samen een geweldige dag mee te maken!

Voor meer informatie kun je terecht op de Facebookpagina van Carnavalsvereniging ’t Meul’ndobbegie of via info@meulndobbegie.nl.

Tot ziens in de polonaise!

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.