VERRASSEND CONCEPT GEUREND, SMAKELIJK EN SUCCESVOL

Home > Regio's > Vrijwillige donaties van bedrijven voor Stichting Make-A-Wish Nederland Bedankt! > Bizz Ontbijt > Verrassend concept geurend, smakelijk en succesvol Bizzontbijt
Rituals Noordwijkerhout was afgelopen donderdag de locatie voor het eerste zeer geslaagde smakelijke ochtend netwerkevent na de zomerstop. Het Make-A-Wish Bizzontbijt.
 
Hester Baljet van Rituals Noorwijkerhout mocht de spits afbijten na de zomerstop door haar locatie ter beschikking te stellen voor het maandelijks event.
Daar waar dit keer alleen vrouwen aanwezig waren en er kennis werd gemaakt met de personen achter nieuwe en reeds bestaande succesvolle merken. Jarieke Heemskerk van Hielz het merk voor betaalbare waanzinnig comfortabele pumps, Irene van de Laar van (K)Laar unieke stoere lederen armbanden en Linda van Oudewetering van notariskantoor Oudewetering uit Oegstgeest.

Allen werden geintroduceerd in de wonderlijke wereld van het Make-A-Wish Bizzontbijt. Alle dames konden zich te goed doen aan een heerlijk ontbijt, hun huid rijkelijk verzorgen met de aanwezige cremes en met elkaar sparren over hun business. 

De mannen hebben zeker wat gemist, want ook mannenproducten zijn goed vertegenwoordigd bij Rituals Noordwijkerhout. 


Verrassend concept geurend, smakelijk en succesvol

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.