ONTBIJTEN IN STIJL EN LUXE BIJ VAN NOORT INTERIEUR NOORDWIJK

Home > Regio's > Vrijwillige donaties van bedrijven voor Stichting Make-A-Wish Nederland Bedankt! > Bizz Ontbijt > Bizzontbijt 3 november Noort interieur Noordwijk
Luxe netwerk ontbijt
Een goede start van de dag. De gemoedelijke ambiance van de showroom van Noort interieur Noordwijk maakte het tot een warm netwerk event in luxe en stijl. Noort interieur Noordwijk staat bekend om zijn kwaliteit meubelen die een hoge comfortwaarde en een luxe uitstraling hebben. Dit konden de Bizzontbijt leden ervaren toen zij daar afgelopen 3 november genoten van een heerlijk ontbijt.


Wensvervulling
Benoemenswaardig was de presentatie van Ina ten Brink vrijwilliger fondsenwerving. Zij gaf antwoord op de veelgestelde vraag:'Wat komt er nou eigenlijk allemaal bij een wensvervulling kijken?' Zij gaf een goede kijk in de totstandkoming van een wensvervuldag: vanaf de aanmelding van een ziek kind, het wenshaalgesprek, alle tussentijdse organisatorische activiteiten tot aan de wensvervulling.  


Bizzontbijt
Maandelijks organiseert Make-A-Wish Nederland regio Duin en Bollen het unieke Bizzontbijt waarbij gestart wordt met de combinatie van twee belangrijke aspecten voor een succesvolle dag: ontbijten en netwerken.
Ontbijten in stijl en luxe bij van Noort interieur Noordwijk

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.