MAKE-A-WISH BIZZONTBIJT 12 MEI J.L. TERUGBLIK BIJ DE STAL OP DE KAAG

Home > Regio's > Vrijwillige donaties van bedrijven voor Stichting Make-A-Wish Nederland Bedankt! > Bizz Ontbijt > Bizzontbijt van Make-A-Wish. Een terugblik op een succesvol event.
Het Bizzontbijt van 12 mei j.l. stond in het teken van een terugblik op het Droomfeest in de Efteling. Hier waren alle wenskinderen van het afgelopen jaar uitgenodigd om hun wens te herbeleven.
 
Het maakte het tot een bijzonder ontbijt op deze idyllische plek op Kaageiland waar sponsoren samen kwamen. Tijdens het ontbijt werd er teruggeblikt op de successen van de wensvervullingen van het afgelopen jaar, welke onlangs gevierd waren in de Efteling.

Alle kinderen die in de voorgaande periode een wens in vervulling hadden zien gaan, waren uitgenodigd in het sprookjespark voor het Droomfeest. Gedurende het Droomfeest was er veel aandacht voor alle uitzonderlijke verhalen van elke liefste wens van de levensbedreigde zieke kinderen. Door de gesprekken met de kinderen en ouders werden de wensvervullingen weer opnieuw beleefd en werd je meegenomen in de prachtige herinneringen die gecreëerd zijn. Op dat moment waren alle zieke kinderen weer even gewone kinderen.

En natuurlijk werd er ook gesproken over het zomer event van vrijdag 10 juni: Make-A-Wish@deKaag. Tijdens deze avond bij Stal op de Kaag zal er, onder het genot van een dinerbuffet een drankje en een boottocht over de Kaag, een korte veiling zijn waarvan de opbrengst volledig ten goede komt van Make-A-Wish. Er heeft zich al een mooi aantal mensen opgegeven maar we hopen op nog meer aanmeldingen. Aanmelden kan per mail via: mstultiens@makeawishnederland.org
Make-A-Wish Bizzontbijt 12 mei j.l. Terugblik bij de Stal op de Kaag

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.