Contact

terug naar overzicht
Home > Contact

Routebeschrijving

Auto

Komende vanuit de richting Utrecht:
Afslag Woerden, bij verkeerslichten rechtsaf richting Centrum. Twee maal bij verkeerslichten rechtdoor, bij de rotonde linksaf en bij de volgende rotonde rechtsaf. Dit is de Polanerbaan. Ons kantoor ligt aan de tweede inrit aan de rechterkant.

Komende vanuit de richting Rotterdam/ Den Haag:
Afslag Woerden, bij verkeerslichten rechtsaf richting Centrum. Drie maal bij verkeerslichten rechtdoor, bij de rotonde linksaf en bij de volgende rotonde rechtsaf. Dit is de Polanerbaan. Ons kantoor ligt aan de tweede inrit aan de rechterkant.

Komende vanuit de richting Amsterdam:
Afslag Breukelen, rechtsaf richting Kockengen/Woerden. Einde van deze weg, bij de rotonde, linksaf richting Woerden. Aan het eind van deze weg rechtsaf. Deze weg blijven volgen en op de rotonde de tweede afslag nemen. Weg vervolgen en bij de eerste rotonde linksaf, tweede rotonde rechtdoor, derde rotonde rechtsaf. Dit is de Polanerbaan. Ons kantoor ligt aan de tweede inrit aan de rechterkant.


Openbaar vervoer

Je reist naar station Woerden. Daar verlaat je het station via de achteruitgang en slaat dan rechtsaf. Je steekt het fietspad over en deze weg (Polanerbaan) volg je tot aan nummer 13-L. Daar bevindt zich ons kantoor!


Grotere kaart weergeven

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 0348 - 40 80 60
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.
op dit moment
6926
Wensen
vervuld