WORD SPONSOR

terug naar overzicht
Home > Bedrijven > Word sponsor
Bedrijven spelen een cruciale rol in het proces van Make-A-Wish Nederland, door een financiële bijdrage en/of de inbreng van producten, kennis en diensten. We investeren dan ook graag tijd en energie in het gezamenlijk opstellen van een sponsorprogramma op maat.
 

Dit unieke sponsorprogramma beoogt een structurele samenwerking tussen uw bedrijf en Make-A-Wish Nederland en een wederzijdse inspanningsverplichting, die in verhouding is met het bedrijf en de bijdrage, die geleverd wordt.

Bedrijven spelen een cruciale rol in het proces van Make-A-Wish Nederland!

Koppel uw product aan Make-A-Wish Nederland

Sympathie opwekken bij consumenten en wensen vervullen? Dit kan door uw product te koppelen aan Make-A-Wish Nederland. Bij elk verkocht product gaat er deel van de opbrengst naar onze wenskinderen. Een mooie win-win situatie want de kans dat de klant voor uw product kiest, wordt verhoogd.

Ervaring van Bristol: Bristol heeft met Make-A-Wish Nederland dé perfecte match gevonden. Als winkelketen voor het hele gezin hechten we namelijk veel belang aan familiale waarden. Een organisatie die ernstig zieke kinderen een zorgeloos moment bezorgt? Dat doel steunen wij graag! We willen mensen die het minder goed hebben of ziek zijn een hart onder de riem steken en ons steentje bijdragen op een manier die binnen onze mogelijkheden als bedrijf valt. Bristol wilt zich langdurig blijven inzetten voor Make-A-Wish en een structurele partner zijn. Vorig jaar verkochten we T-shirts en armbandjes ten voordele van jullie organisatie en dit najaar zullen er Make-A-Wish sokken en nagellakjes in onze winkels liggen. We zijn er erg trots op dat dankzij ons én onze klanten nog meer wensen van ernstig zieke kinderen kunnen worden vervuld."

Medewerkersprogramma

De ervaring van onze partners is dat medewerkers graag met elkaar aan de slag gaan om fondsen te werven voor Make-A-Wish Nederland. Dit kan op de volgende manieren:

  • Vervul samen met uw medewerkers een echte wens als teambuildingsevenement tijdens de Make-A-Wish Business Challenge;
  • Adopteer samen een wens;
  • Viert uw bedrijf of één van uw medewerkers een jubileum? U kunt ervoor kiezen om dan in plaats van cadeaus een donatie voor Make-A-Wish Nederland te vragen;
  • Verkoop uw oude materialen aan medewerkers voor Make-A-Wish Nederland;
  • Doe als team mee aan de sportief evenement.

Voor meer ideeën, kijk op de bedrijvenactiepagina!

Make-A-Wish Nederland ziet sponsoren als belangrijke ambassadeurs van het team achter de wens!

Informatie

Neem voor meer informatie over sponsoring van Make-A-Wish Nederland contact op met de heer Gaby Schram. Dit kan per mail: gschram@makeawishnederland.org of telefonisch via 06 54620848.

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.