KOM IN ACTIE

terug naar overzicht
Home > Bedrijven > Kom in actie
Wij kijken graag met jullie mee hoe een samenwerking met Make-A-Wish Nederland in te richten is. Hierbij enkele voorbeelden.
 

Samen met jullie werknemers

  • Viert je bedrijf of één van jullie medewerkers een jubileum? Je kunt ervoor kiezen om dan in plaats van cadeaus een donatie te vragen.

  • Verkoop oude materialen aan medewerkers voor Make-A-Wish Nederland.  

  • Tijdens een internationaal sportevenement een pool opgezet met uw collega’s of een andere leuke weddenschap? Doneer de opbrengst aan Make-A-Wish Nederland.

 Samen met jullie klanten

  • Sympathie opwekken bij consumenten en wensen vervullen? Dit kan door jullie product te koppelen aan Make-A-Wish Nederland. Bij elk verkocht product gaat er deel van de opbrengst naar de wenskinderen. Een mooie win-win situatie waar beide partijen een goed gevoel aan over houden! (Verhoog van een of meerdere van uw producten de kostprijs met een percentage van minimaal 10%)

  • Zet op de toonbank een collecte bus neer. Makkelijk en sympathiek!

  • Vaak opereren bedrijven in verbanden. Denk aan een winkeliersvereniging, een ondernemers organisatie of een lokaal belangen orgaan. Zet met deze relaties een regionale actie op waardoor de regio een extra stimulans krijgt. Denk aan een sponsorloop of een winkeliersmarkt.

 


Adopteer een wens!

Het vervullen van een allerliefste wens is maatwerk en vraagt veel inzet en creativiteit. Een wens op maat, waarbij aan elk detail grote aandacht is besteed. Wat is er nu mooier om met je bedrijf een wens te adopteren? Je ontvangt dan een wensverslag met foto’s van de wensvervulling.  

Meer informatie en om samen aan de slag te gaan, kunnen jullie contact opnemen met Marian van Eldik van de afdeling Marketing.

Dit kan door een e-mail te sturen naar actiemanagement@makeawishnederland.org, of telefonisch via 0348–754819.

Wij maken graag vrijblijvend met een afspraak over de mogelijkheden die bij beide doelstellingen van het bedrijf passen. 

 

 

Make-A-Wish Nederland
Integriteit en Privacy
Tel 0348 - 40 80 60
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.
op dit moment
5165
Wensen
vervuld