KOM IN ACTIE

terug naar overzicht
Home > Bedrijven > Kom in actie
Wij kijken graag met jullie mee hoe een samenwerking met Make-A-Wish Nederland in te richten is. Hierbij enkele voorbeelden.
 

Samen met jullie werknemers

  • Viert je bedrijf of één van jullie medewerkers een jubileum? Je kunt ervoor kiezen om dan in plaats van cadeaus een donatie te vragen.

  • Verkoop oude materialen aan medewerkers voor Make-A-Wish Nederland.  

  • Tijdens een internationaal sportevenement een pool opgezet met uw collega’s of een andere leuke weddenschap? Doneer de opbrengst aan Make-A-Wish Nederland.

 Samen met jullie klanten

  • Sympathie opwekken bij consumenten en wensen vervullen? Dit kan door jullie product te koppelen aan Make-A-Wish Nederland. Bij elk verkocht product gaat er deel van de opbrengst naar de wenskinderen. Een mooie win-win situatie waar beide partijen een goed gevoel aan over houden! (Verhoog van een of meerdere van uw producten de kostprijs met een percentage van minimaal 10%)

  • Zet op de toonbank een collecte bus neer. Makkelijk en sympathiek!

  • Vaak opereren bedrijven in verbanden. Denk aan een winkeliersvereniging, een ondernemers organisatie of een lokaal belangen orgaan. Zet met deze relaties een regionale actie op waardoor de regio een extra stimulans krijgt. Denk aan een sponsorloop of een winkeliersmarkt.

 Andere ideeën

  • Doe gezamelijk mee aan een sportevenement en laat je medewerkers zich sponsoren door vrienden, familie en collega's.

 

  • Bestel kerstgeschenken voor je relaties en/of medewerkers. Voor meer informatie hierover kun je mailen naar kerst@bickery.nl of bellen naar 035 - 656 02 44;
  • Een hockey-outfit, een step, een hippe schooltas of een leren voetbal… Als allergrootste wensvervuller is voor Sinterklaas geen wens te gek. Help Sinterklaas met het waarmaken van wensen en doe mee aan Actie Strooigoed! Kijk voor meer informatie op onze Actie Strooigoed pagina.

Wij maken graag vrijblijvend met een afspraak over de mogelijkheden die bij beide doelstellingen van het bedrijf passen. Voor meer informatie en om samen aan de slag te gaan, kunt u contact opnemen met Marian van Eldik van de afdeling Marketing. U kunt haar mailen via actiemanagement@makeawishnederland.org of bellen op 035 35 320. 

 

 

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.