Xander de Buisonje

terug naar overzicht
Home > Over ons > Wie zijn wij > Ambassadeurs > Ambassadeur van Make-A-Wish Nederland
 
 

Xander de Buisonjé is gestart in de Week van de Wens 2014 als nieuwe ambassadeur van Make-A-Wish Nederland. De enthousiaste zanger is gek van kinderen en heeft al aan eerdere liefste wensen meegewerkt. Xander: “Ik ben idolaat van kinderen en zet me graag in voor een goed doel. Ik deed al veel voor andere goede doelen maar wil graag mijn focus leggen op één stichting. Toen Make-A-Wish Nederland mij benaderde heb ik eigenlijk geen moment getwijfeld.”

"Make-A-Wish Nederland is een prachtige organisatie, die geweldig werk verzet door wensen te vervullen voor kinderen met een levensbedreigende ziekte"

Xander de Buisonjé leerden we kennen al frontman van Volumia! waar hij zelf geschreven nummers als ‘ Hou Me Vast’, ‘Het is over’ en ‘Afscheid’ toevoegde aan de Nederlandstalige klassiekers. Het enorme succes resulteerde in vijf gouden, één platina en twee dubbel-platina platen! Daarnaast behaalde Xander met zijn laatste album ‘Xander in Concert’ een nummer één positie en sleepte hij een gouden plaat binnen.

Naast zingen, schrijven, produceren en componeren begint Xander ook een gevestigd presentator te worden. Natuurlijk al met ‘ De vrienden van Amstel LIVE! dat hij komend jaar voor de zesde keer op rij presenteert, maar ook met Studio 9, De Vrienden van Amstel Zingen Kroonjuwelen en De Vrienden van Amstel Zingen hun Helden.

Ga voor meer informatie over Xander naar www.xanderdebuisonje.nl

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.