Wendy van Dijk

terug naar overzicht
Home > Over ons > Wie zijn wij > Ambassadeurs > Ambassadeur Make-A-Wish Nederland
 
 

"Een kind is weer gewoon kind en de familie geniet met volle teugen mee!"

Wendy van Dijk is sinds 2004 actief als ambassadeur voor Make-A-Wish Nederland. Zij weet als geen ander de waarde van een cadeau in een moeilijke periode. In haar programma’s springt ze vaak op de bres voor mensen die dat hard nodig hebben. De all-round televisievrouw zet zich dan ook graag in om ernstig zieke kinderen weer kind te laten zijn. “Het is ontroerend om te zien hoeveel een wensvervulling voor een kind en zijn of haar familie betekent. Kinderen voor wie de wereld voor een groot deel bestaat uit angst en ziekenhuisbehandelingen, halen we uit de zorgen en laten we ervaren hoe het is om weer kind te zijn,” aldus Wendy van Dijk. Wendy zal zich vooral inzetten om het werk van Make-A-Wish Nederland nog beter onder de aandacht te brengen bij het Nederlandse publiek.

“Wensen vervullen heeft altijd een beetje magie over zich. Het lijkt alsof alle deuren als vanzelf open gaan. Ik kan je verzekeren dat wensen vervullen gewoon hard werken is. Zeker met de zorgvuldigheid en passie waarop Make-A-Wish Nederland het doet. De fantasie van het kind bepaalt de inhoud van de wens waardoor iedere wens echt uniek is en volledig op maat wordt gemaakt. Het kind is weer gewoon kind en de hele familie geniet met volle teugen mee. Je ziet kinderen weer stralen en vol kracht verder gaan. Dat was voor mij de reden om Make-A-Wish Nederland te steunen. Help jij ook mee? Op deze site vind je talloze manier om Make-A-Wish Nederland te steunen op een manier die bij jou past. Doe het nu en help ons. Want ook een ziek kind hoort gewoon kind te zijn”.

Wendy van Dijk is het gezicht van Make-A-Wish Nederland en zet zich geregeld in om het werk van Make-A-Wish Nederland onder de aandacht te brengen van het Nederlands publiek. In deze video vertelt ze waarom ze ambassadeur is.

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.