Rob en Emiel

terug naar overzicht
Home > Over ons > Wie zijn wij > Ambassadeurs > Ambassadeur Rob en Emiel
 
 

"Wat is er mooier dan het vervullen van een kinderwens?"

Ze waren al jaren samen bezig, maar Rob en Emiel werden pas echt bekend als finalisten in het programma De Nieuwe Uri Geller in 2007. Sindsdien zijn zij regelmatig op televisie en in het theater te zien. In 2009 werden zij tijdens de kampioenschappen in Beijing uitgeroepen tot de Beste Mentalisten ter Wereld. En tijdens de nieuwe serie ‘De Nieuwe Uri Geller’ zijn Rob en Emiel juryleden. Daarnaast treden ze bijna dagelijks op met hun Theater- en Dinnershows in het hele land. Een unieke mix van magie, verwondering, theater, cabaret en mentalisme zorgt ervoor dat zij nog steeds aan populariteit winnen. Zij creëren in hun shows een gevoel van verwondering bij hun publiek, waarbij deze de realiteit even uit het oog verliest. Dat is natuurlijk heerlijk om je aan over te geven.

Rob en Emiel vinden het verstandig om ook altijd met beide benen op de grond te blijven staan en de wereld om hen heen goed te bekijken. ‘Ook al richten wij ons met onze shows op volwassenen, er zijn heel veel jongeren en kinderen die zich laten meevoeren door de magie en de verwondering die wij in onze shows neerzetten. Op deze manier kunnen en willen wij graag iets voor die kinderen doen die niet de kansen krijgen zoals wij die hebben gehad. En zeg nou zelf: wat is er mooier dan het vervullen van een kinderwens?’

Rob en Emiel vertellen jullie in een mooie video hoe belangrijk het werk van Make-A-Wish Nederland is voor de wenskinderen en hoe het is om ambassadeur te mogen zijn.

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.