Guillermo Hilversum

terug naar overzicht
Home > Over ons > Wie zijn wij > Ambassadeurs > Ambassadeur Make-A-Wish Nederland
 
 

Guillermo Hilversum (Tinco uit de jeugdsoap SpangaS) is al van jongs af aan bezig met acteren en dansen. Hij heeft de dansacademie gedaan en zet zich al vanaf 2002 in de televisiewereld in. Hij is zich blijven ontwikkelen en inmiddels kan hij ook nog eens ontzettend goed presenteren, drummen en hij was onlangs jurylid bij Hitz voor Kidz. Een duizendpoot dus!

Zijn doorbraak voor het grote publiek kwam door zijn rol in de jeugdsoap SpangaS, waarin hij de rol van Tinco Benoit vertolkt. Vijf dagen per week loopt hij rond op het ‘Spangalis College’ (de set van SpangaS) om zijn scenes op te nemen. En ’s avonds stilzitten? Oh nee! Dat is niets voor Guillermo. Dan is hij te vinden in het theater, waar hij momenteel in de voorstelling Famous speelt.

Ondanks alle drukke werkzaamheden vindt Guillermo ook nog de ruimte om ambassadeur te zijn voor Make-A-Wish Nederland. Voor hem een wens die uitkomt. Door mee te werken aan een Make-A-Wish wens die in het teken stond van SpangaS kwam Guillermo ongeveer een jaar geleden in contact met Make-A-Wish Nederland. Een jaar lang heeft de stichting hem niet meer losgelaten. Meerdere malen heeft hij zich afgevraagd wat hij zou kunnen betekenen voor Make-A-Wish Nederland. Begin 2014 heeft hij ons gemaild. En natuurlijk waren wij daar ontzettend blij mee!

Guillermo: “Dat je een levensbedreigend ziek kind kunt opfleuren doordat ze jou mogen zien als hun idool, is het allermooiste wat er is. En als ik dan ook nog breder inzetbaar ben als ambassadeur is geweldig!”

Make-A-Wish Nederland is een enthousiaste, vrolijke en spontane ambassadeur rijker!

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.