Fockeline Ouwerkerk

terug naar overzicht
Home > Over ons > Wie zijn wij > Ambassadeurs > Fockeline Ouwerkerk ambassadeur Make-A-Wish Nederland
 
 

Met trots heten wij Fockeline Ouwerkerk welkom als nieuwe ambassadeur van Make-A-Wish Nederland. Fockeline heeft een hoofdrol in de populaire tv serie Moordvrouw. 

 “Als actrice ben ik veel met de verbeelding bezig, kan ik door de verhalen die ik beleef als personages, mezelf soms even onttrekken aan de werkelijkheid, het ’normale leven’. Dromen komen uit als ik een zenderbaas mag spelen of agent mag zijn voor een dag of mag dansen met de choreograaf van Beyonce! Ik besef me hoe bevoorrecht ik ben, elke keer weer!”

“Make-A-Wish Nederland kende ik onder andere door mijn lieve collega Wendy van Dijk, ook ambassadeur van Make-A-Wish Nederland. T oen Achmed Akkabi en ik een ‘goed doel’ mochten kiezen tijdens onze deelname aan het programma Dance Dance Dance, was de keuze snel gemaakt.

Wij hebben gedanst met een doel voor ogen…wij gaan winnen zodat wij wensen kunnen laten uitkomen van kinderen met een levensbedreigende ziekte. Na de ervaring van het daadwerkelijk, realiseren van een wensvervulling, waren we gemotiveerder dan ooit.

Die ene wens die niet gaat om ziek zijn, dokters en ziekenhuizen. Het is eigenlijk de omgekeerde wereld, besefte ik me. Een wensvervulling is zo belangrijk voor alle betrokkene en familie, maar in het bijzonder voor al die fantastische en super sterke vechtende kinderen! Het geeft positieve energie en extra kracht om de werkelijkheid van ziekte weer aan te kunnen, ik heb dat met eigen ogen mogen zien en het heeft diepe indruk op me gemaakt.” 

“We hebben de wedstrijd uiteindelijk niet gewonnen maar gelukkig wel een mooi bedrag kunnen overhandigen. Toch voelde ik heel snel dat ik meer wilde doen voor Make-A-Wish Nederland. Toen ik benaderd  werd om ambassadeur te worden zei ik volmondig : Ja!

Ik kijk er naar uit om wensen uit te laten komen en zal me met de volle 100 procent en heel veel liefde inzetten!”

 

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.